Debat
4   24

Klap dig selv på skulderen, Corydon

Bjarne Corydon mener ikke, at skolereformen blev implementeret, men det gjorde den i høj grad.

Det er en slukøret Bjarne Corydon, der i disse dage ser tilbage på sin kronjuvel skolereformen, som han ikke mener er blevet implementeret, men den tidligere finansminister er alt for hård ved sig selv. Implementeringen var nemlig så stor en succes, at alle forudsigelserne er blevet til virkelighed. Ånden er blevet suget ud af skolen, glæden ud af barndommen og livet ud af lærerne. De indlysende negative sideeffekter spreder sig stadig som ringe i vandet, og lærerne samler hver eneste dag stykker op fra ruinen i håb om, at nogen på et tidspunkt bliver klogere. 

Der er heldigvis i dag opstået et rum for en politisk samtale om reformens skyggeside, og jeg forbeholder mig naivt retten til fortsat at tro på, at vi kan genopdage noget af alt det, som folkeskolen har mistet over de sidste små ti år. Det bliver dog mere kompliceret at indfange skolens ånd, end det var at afskaffe den. Implementeringen gik sådan set let som en leg, så Corydon kan klappe sig selv på skulderen. 

Artiklen fortsætter under banneret

https://www.folkeskolen.dk/1876381/corydon-skolereformen-skuffer-fordi-den-aldrig-blev-implementeret#1876391

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ