”Det gør altid ondt, når sygeplejerskerne strejker, fordi vi ikke kan undgå, at det også går ud over borgere og patienter. Derfor håber jeg også, at dem der sidder med nøglen til en løsning, efterhånden har forstået alvoren,” siger Grete Christensen.

Flere sygeplejersker sendes i strejke

Fra 31. august vil yderligere 315 sygeplejersker strejke. Det er fjerde gang strejken udvides. Sådan bliver det nødt til at være, siger formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen: ”Så længe arbejdsgivere og politikere bliver ved med at stikke hovedet i busken, har vi ikke andre muligheder end at stramme skruen. Derfor intensiverer vi nu strejken yderligere ved at udtage 315 af de sygeplejersker, som hver dag er med til at sikre, at kommunen er klar til at tage over, når patienter udskrives fra sygehuset”, siger hun på Dansk Sygeplejeråds hjemmeside.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dansk Sygeplejeråd: "Strejken udvides for fjerde gang: Rammer især overgangen fra sygehus til kommune"