Debat
0   7

Ytringsfriheds betydning for demokratisk dannelse

Jeg søger en samfundsfagslærer der anonymt vil medvirke i et interview omkring ytringsfrihed, Samuel Paty og demokratisk dannelse.

Hej  Jeg søger i forbindelse med min bacheloropgave en samfundsfagslærer der har lyst til at medvirke i et telefonisk interview omhandlende ytringsfrihed og demokratisk dannelse. Interviewet vil bare ca. 20-30 minutter og vil blive optaget til efterfølgende transskribering. Du vil fremstilles anonym og vil blot blive omtalt som lærer i samfundsfag i selve opgaven.  Hvis du har interesse for dette, må du gerne sende mig en mail på runelaier@hotmail.com eller kommentere dette indlæg, så vi kan aftale et tidspunkt for det telefoniske interview. Jeg håber der er nogen i dette forum der har lyst til at medvirke.  Mvh  Rune Laier Madsen  

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.543 andre er allerede tilmeldt