Blog
0   22

Ung pige – idag ung kvinde – fra Irak bag trommerne med stor slagkraft og ditto smil

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

– et godt forbillede for alle piger

Her på Folkeskolen.dk er der flere musiklærere, som giver deres besyv med fra og omkring musiklokalet. Jeg læser, ser og hører (!) dem med glæde. Bl.a. ”Guitarlæreren”: https://www.folkeskolen.dk/blogs/guitarlaereren/

Da jeg var ung, spillede jeg selv perkussion i et stort sammenspilsorkester på den Rytmiske Aftenskole, og jeg har boet sammen med og været kærester i en lang årrække med en amatørmusiker. Hun spillede bl.a. saxofon, og jeg ved hvor meget det betød for hende også at have kvindelige forbilleder. I dette tilfælde bl.a. Candy Dulfer som udover en fornem solokarriere har medvirket på diverse indspilninger og koncerter med kendte navne som Prince og Eurytmic´s guitarist Dave Stewart.

Jeg er netop faldet over Ithan Haydar, som kommer fra Irak og som efter skoletid øvede sig ihærdigt bag trommerne. Hun er idag yderst kompetent eller sagt på nudansk – hun sparker virkelig røv bag trommerne bl.a. i bandet L.I.G.A.

Hør om hendes baggrund og se hende slå til den på trommerne her:

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
766 andre er allerede tilmeldt