Debat
6   7

Hvad kan vi lære af sygeplejerskekonflikten

Der kan selvfølgelig læres meget, men to ting er især vigtige, at taget notits af:

For det første. Hvad var det, der udløste sygeplejerske konflikten? Det var ikke det gamle tunge fagforeningssytem med løntunge fagbosser på dyre adresser i København, som sad ved et designet rundbord, med formanden for enden, og traf tunge og vigtige beslutninger. Næ, det var såmænd bare en sygeplejerske, der oprettede en Facebookgruppe, som gik stik imod sit eget fagforbund, der udløste konflikten. Tankevækkende.....

Ting nr. 2, som har vist sig ovenud vigtig, når der skal konfliktens, er at kigge i mediekalenderen, og se om der er vigtige ting, som kan fjerne fokus fra konflikten. Og ja, det har der været under sygeplejerskekonflikten. Lad være med at lægge en konflikt samtidig med der er EM eller VM slutrunde i fodbold eller håndbold. Det er også en dårlig ide at gøre det op til en ferie, hvor der er en delta variant, som kan spolere ferien for rigtig mange mennesker. 

Artiklen fortsætter under banneret

Har I noteret jer ovenstående DLF? 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ