Blog
0   3

Lidt ekstra spændende arbejde

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg interesserer mig for mit fag. Så er også anmelder ved siden af bloggen her. Har lige læst bogen her. Gik lidt over deadline da der var fokus på eksamen som jeg skrev om i sidste blogindlæg.

Der var lige lidt ekstra arbejde til mig. Anmeldelse på vej. Tjek folkeskolen.dk efter sommer engang. Der var lige et par eksamener der skulle overstås først. Så der var et hængeparti.

Men nu kan jeg endelig gå på sommerferie. Så skal vi lige have regnen til at stilne af.

Artiklen fortsætter under banneret

Bloggen her er specialpædagogik i praksis. Og denne bog er en praksisbog. Så tjek anmeldelsen når den kommer engang i august. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.510 andre er allerede tilmeldt