Debat

Lærermødet - du kan nå det endnu

Få løftet låget og få inspiration til de afgørende beslutninger, du træffer hver dag som lærer

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I næste uge afholdes det tredje Lærermødet - et højskolekursus med lærerarbejdet som fokus - denne gang på Testrup Højskole. Mig bekendt er der fortsat ledige pladser.

Spørg din skoleleder om hun ikke synes, at det er en superidé, at du gennem fem dage på højskole får inspiration og begejstring til dit forsatte lærerarbejde.

Hovedstyrelsen har besluttet at give tilskud til 25 medlemmers deltagelse efter først til mølle princippet, så muligvis kan din skoleleder få dig på dette meget inspirerende kursus til en særdeles overkommelig pris. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg deltog på de to første Lærermødet på Ryslinge Højskole. Det var to supergode kurser med eftertænksomhed, sang, kollegiale snakke, morgenløbeture og hygge mm., så jeg meldte mig derfor også straks til kurset på Testrup Højskole.

https://testrup.dk/wp-content/uploads/2021/06/5_Dagsprogram_Laerermoedet_2021.pdf

Powered by Labrador CMS