Køn
0   0

Før WorldPride: Nyt læremiddel om pride og diversitet

København og Malmø er sammen værter får WorldPride i august 2021. Copenhagen Pride og læremiddelforlaget Clio har i den anledning udviklet et nyt undervisningsmateriale til landets 8.-9. klasser. Materialets første del sætter fokus på pridebevægelsen som international bevægelse, der har fokus på respekt og inklusion og lige rettigheder for alle. Anden del sætter fokus på ting, eleverne hver især selv er stolte af. De lærer begreber som minoritet og majoritet, bider måske mærke i materialets brug af ord som 'sideperson' og får øjnene op for diversiteten i deres egen klasse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.569 andre er allerede tilmeldt