Biologi
0   1

Regionale laboratorier inviterer klasser

Life åbner et stort center med flere avancerede laboratorier og plads til seks klasser dagligt. Det sker til oktober i Lyngby nord for København. Desuden åbner fire nye regionale laboratorier til elever – det første ligger i Odense.

Enzymjagten, WeGrow og turbovækst er undervisningsforløb, som Life står bag. De kan foretages på skolen i naturfagslokalet, men nu åbner Life desuden nogle centre med mulighed for at klasser kan arbejde med forløbene dér.

Life Lab i Odense skal dække region Syddanmark og er etableret i samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Desuden har Life også mobile laboratorier, man kan bestille til at komme på besøg på skolen.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.693 andre er allerede tilmeldt