Uskolet
0   23

Genåbning: Ekstroverte typer henrykte over igen at kunne dominere det hele

Efter den lange periode med stilfærdigt hjemmearbejde, som såkaldt - og ofte mere eller mindre selvudnævnte - introverte mennesker i al diskretion faktisk føler sig ganske godt tilpas med, er der med genåbningen kommet nye boller på suppen.

Gensynet med kollegerne på lærerværelset - "YEEEEESSSSS, hvor er det bare super MEGA fedt at være tilbage og kunne fylde det hele med alle mine højlydte, overbegejstrede og hyper-energiske snakke og samtaler og meninger og indspark om alt mellem himmel og jord over for ALLE mine søde, skønne kolleger HELE TIDEN, for jeg har savnet dem så SINDSSYGT meget, mens jeg bare sad derhjemme i totalt lang tid og overhovedet ikke havde nogen i nærheden til at høre på alt, hvad jeg plaprede løs om i ét væk og hele tiden, UAFBRUDT, ustandseligt, uden ophør og virkelig, virkelig, virkelig højt", udtaler en ekstrovert type og tilføjer en del mere.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ