Debat
15   11

Uvidenhed gør erhvervsskoler til et ærgerligt valg

På skolerne taler lærerne mest om elevernes mulighed for at komme på gymnasiet, viser en undersøgelse fra Danmarks Evaluerings-institut, EVA.

Passer det virkelig? …… eller er det en grov generalisering, altså at lærerne ikke gode nok til at forberede eleverne i folkeskolens ældste klasser på at vælge erhvervsskolerne.

Passer det virkelig at kun 14 procent af lærerne mener, at deres undervisningen forbereder eleverne til erhvervsskoler? Og at kun 12 procent af lærerne synes selv, at de ved meget om erhvervsuddannelser. Hvis det er sandt har vi da et problem.   Men heldigvis et problem vi kan gøre noget ved. Hvilken viden er det lærerne mangler? og hvad skal de helt konkret vide for at de føler sig bedre klædt på til at forberede eleverne?  De spørgsmål kunne være fedt at få jeres bud på. I Copenhagen skills har vi nemlig sat os for at lave et informationskatalog til lærerne og derfor har vi brug for jeres input. Hvad er vigtig viden for lærerne, hvad skal de/I vide om erhvervsuddannelserne?  

kommenter gerne her eller skriv direkte til ut. på arah@tec.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
507 andre er allerede tilmeldt