Naturfag
1   2

Test af nye naturfagsprøver udskudt på grund af corona

87 skoler meldte sig til et forsøg om nye digitale selvrettende prøver i de tre naturfag, og nogle få skoler har også testet de nye prøver her i vinter, men hele forsøget er udskudt og er nu planlagt til at blive afviklet i maj 2022 og maj 2023.

Da skolerne meldte sig til forsøget, var det en betingelse, at de også ville deltage i evalueringen af de digitale forsøgsprøver i biologi, geografi og fysik/kemi. Sådan er det stadig. Hele planen er bare blevet udskudt på grund af corona.

Det var kun en lille del af de tilmeldte folkeskoler og friskoler, der i november 2020 deltog i eksempelprøverne i de tre naturfag, oplyser Styrelsen for Undervisning og Kvalitet - Stuk - i undervisningsministeriet.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.642 andre er allerede tilmeldt