Debat

Hulu bulu - Gordon hvor er du henne

Så kom evalueringen af folkeskolereformen, som var en kritik af dimensioner. Og dermed opstod der en kæmpe åbning for DLF og dens formand, for gå frontalt til angreb på den håbløse reform, og kræve ændringer her og nu. Men nej, ikke et kuk kom der. DLF og Gordon Ørskov brillierede med deres fravær i pressen - igen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har i et tidligere debatoplæg ærget mig over, at skolelederforeningen formand, Claus hjortdal, totalt har overtaget mediebilledet hvergang folkeskolen er i medierne for det ene eller andet. DLF's formand, Gordon Ørskov, er helt usynlig. Senest med den den netop udkomne evaluering af skolereformen oplevede vi et total fravær fra DLF og dens formand. Når jernet er varmt, så skal der smedes. Men det er for sent nu. Jernet er koldt, og debatten om den mislykkede reform er væk. Er der ikke nogle kommunikationsmedarbejdere i DLF, eller er de på kursus allesammen? 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget