Kulturministeret har igen åbnet pengepungen for plc-projekter.

Så er der penge til PLC-projekter

Kulturministeriets Udviklingspulje til blandt andet pædagogiske læringscentre er nu åben for ansøgninger. Som noget nyt er der ikke længere krav om egenfinansiering for mindre projekter.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er 22,5 millioner kroner Kulturministeriets Udviklingspulje for folkebiblioteker og PLC'er i 2021. Dette års udviklingspulje fokuserer på indsatsområder indenfor demokrati, digital transformation og læring og dannelse.

For første gang er der ingen krav om egenfinansiering ved projekter under 100.000 kroner. Tidligere har skolen selv skulle finde 40 procent. Formålet med ændringen er at imødekomme mindre institutioner med gode projektideer. 

Ansøgningsfristen er den 15. september 2021. Det er Kulturministeriets såkaldte Strategiske Biblioteksudvalg, der består af medlemmer fra bibliotekssektoren, som afgør hvilke projekter, der skal støttes. Svar kan forventes inden udgangen af november 2021.

 

Læs mere

Læs mere om krav og ansøgningsprocedureher

Powered by Labrador CMS