PLC-skolebibliotekar
0   11

Så er der penge til PLC-projekter

Kulturministeriets Udviklingspulje til blandt andet pædagogiske læringscentre er nu åben for ansøgninger. Som noget nyt er der ikke længere krav om egenfinansiering for mindre projekter.

Der er 22,5 millioner kroner Kulturministeriets Udviklingspulje for folkebiblioteker og PLC'er i 2021. Dette års udviklingspulje fokuserer på indsatsområder indenfor demokrati, digital transformation og læring og dannelse.

For første gang er der ingen krav om egenfinansiering ved projekter under 100.000 kroner. Tidligere har skolen selv skulle finde 40 procent. Formålet med ændringen er at imødekomme mindre institutioner med gode projektideer. 

Ansøgningsfristen er den 15. september 2021. Det er Kulturministeriets såkaldte Strategiske Biblioteksudvalg, der består af medlemmer fra bibliotekssektoren, som afgør hvilke projekter, der skal støttes. Svar kan forventes inden udgangen af november 2021.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
708 andre er allerede tilmeldt