Blog
0   7

Endelig er vi tilbage i billedkunstlokalet

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det er med stor glæde, at vi ENDELIG kan bruge vores faglokale. Fordybelse, frustration og fantasi kom i spil, da vi i dag tog hul på skoleårets sidste billedkunstforløb.

Skoleåret er snart forbi. Det har uden tvivl, været ret mest turbulente, forvirrende og udmattende år i hele mit lærerliv.

Corona har virkelig sat sine spor i mig, både fagligt og personligt. De krav og forventninger der har været til min lærerrolle har overgået alle mine forestillinger. 20/21 har været et år som jeg ikke vil se tilbage på med glæde. Skoleåret vil aldrig få et rosenrødt skær i min hukommelse og på nuværende tidspunkt skal jeg bare overleve.

Jeg elsker hverdagen med mine elever og kolleger, hvor jeg kan få lov til at undervise-UNDERVISE, nørde min faglighed og udfordre mine egne vaner og rutiner. Den hverdag har jeg fået små glimt af den sidste uges tid.

I dag var vi endelig tilbage i billedkunstlokalet, for kun 2. gang i dette skoleår.

Artiklen fortsætter under banneret

Eleverne skal arbejde med skulpturer, kropssprog, hurtigskitser, kul og ostevoks. De skal også have gang i deres mobiltelefoner. Hvis vi kan nå det, så skal vi også lave et lille fælles værk af deres skulpturer. Jeg er nok tidsoptimist, så jeg håber, at vi når en masse på meget kort tid.

I dag fik de kul mellem fingrene, afprøvet hurtigskister, fik udforsket kropssprog og formet mini skulpturer i stanniol og ståltråd.

Næste gang skal vi have gang i ostevoksen, og måske kan nogen af dem nå at male lærredet til vores fælles værk.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.723 andre er allerede tilmeldt