Blog
0   5

Elevrådskontaktlærerens blog

Abonner på nyt om Elevrådskontaktlæreren i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg arbejder med en af skolens allervigtigste men også allermest underprioriterede områder, nemlig elevdemokratiet.

Det forsømte elevdemokrati mener jeg, at der bør gøres noget ved! Det skylder vi vores demokratiske livsform - vores folkestyre - som vi priser højt i samfundet, og som tager sit udgangspunkt i vores folkeskole. Og vi skylder eleverne, der tilbringer en enormt stor del af deres tid i folkeskolen, at få del i vores demokratiske livsform.

Præsentation af elevrådskontaktlæreren

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg hedder Martin og har arbejdet som elevrådskontaktlærer i 14 år og har læst en kandidatuddannelse i pædagogisk sociologi med fokus på elevdemokrati. I dag arbejder jeg som elevrådskontaktlærer på Lindevangskolen på Frederiksberg, hvor jeg har udviklet initiativet Demokrati i Skolen på baggrund af mit speciale om medborgerskab i skolen. Mit kendskab til området, har givet mig en forståelse af elevdemokratiets vilkår - udfordringer der forhindrer elevdemokratiet i at blomstre - og et blik for, hvordan man styrker elevdemokratiet i praksis.

Bloggens formål

Formålet med min blog er at tale elevdemokratiets sag ved at dele ud af min indsigt på området og fortælle om de initiativer, jeg tager gennem mit initiativ Demokrati i Skolen, som jeg har udviklet som kontaktlærer på Lindevangskolen i samspil med elever, pædagoger, lærere, skoleledelse og skolebestyrelse. Vi skrives ved.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ