Debat
0   3

Spørgeskemaundersøgelse om hjælp til nyuddannede

Alt for mange nyuddannede vælger at forlade folkeskolen. Det er ikke kun et økonomisk tab - men et menneskeligt. Det er bristede drømme og håb om at gøre en forskel.

Vi er tre kandidatstuderende på Aalborg Universitet i København, der er ved at undersøge, hvordan nyuddannede læreres opstart kan understøttes. Vi har alle en uddannelse som lærer bag os og erhvervserfaring fra folkeskolen. I vores kandidatspeciale har vi undersøgt de nyuddannede læreres møde med praksis, og i den forbindelse har vi udviklet et koncept, der skal hjælpe de nyuddannede i deres første år som lærer. Konceptet skal ikke erstatte eksisterende ordninger, men være et supplement. Det er meget forskelligt fra skole til skole hvilke hensyn, der tages.

I den forbindelse vil det være os en stor hjælp, hvis I vil tage 5-10 minutter af jeres tid til at besvare vores sprøgeskema.

 

https://forms.gle/RjyTrYbWRNEiZqBM8

Artiklen fortsætter under banneret

 

VH Sif Cavling, Linnea Carlsson og Astrid Elsberg


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
429 andre er allerede tilmeldt