Blog
1   10

Hun kommer igen til sommer.

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

St. Bededagsferie, Kristi himmelfartsferie, Pinseferie og om et par måneder: sommerferie. Ja tak!

Da jeg som barn selv gik i det, som vi i dag kalder indskolingen, var sommerferien noget helt særligt. Ikke kun fordi jeg havde fri, men fordi så kom naboens slægtning – en pige helt fra København – på ferie.  

Jeg er opvokset i en lille provinsby på Fyn og tæt ved mark, skov og strand. Jeg og pigen fra København legede sammen hver sommer. Jeg var for lille til at tænke i retning af det at være kærester, men jeg nød hendes selskab og tiden stod stille og verden var stor, åben og anderledes, når vi var sammen.

Jeg husker ikke i detaljer hvordan min københavnske-forbindelse fadede ud. Jeg og min familie flyttede senere til Jylland, men det at stifte nye bekendtskaber – om det så er venner eller kærester – i sommerperioden har siden holdt ved.

Også faste parforhold skal vitaliseres, værdsættes og vedligeholdes – hvorfor ikke bruge sommerferien til netop det?

Artiklen fortsætter under banneret

Corona-restriktionerne er stadig en udfordring ikke kun i hverdagen, men også når sommerferien skal planlægges. Måske også du/I har planer om at blive hjemme i år?

Hvis du så småt tænker i retningen af sommerferie og har et indspark fx til noget spændende sommerlæsning evt. faglitteratur så skriv gerne en kommentar.

Vi – fruen og jeg  – bliver hjemme. Leger at vi lige har mødt hinanden, tager på date (med hinanden) og ser, hvad der sker … til tonerne af Miss B Haven: Til Sommer.  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.708 andre er allerede tilmeldt