Læremidler
0   5

Tal om identitet og kultur med dine elever

Vil du lære din klasse at tale om identitet på en nysgerrig og konstruktiv måde? Så kan du give dine elever en bred og nuanceret forståelse af kulturbegrebet i det nye undervisningsmateriale "Kultur, identitet og drømme". Her skal eleverne blandt andet reflektere over, hvilke kulturer de selv er en del af, hvilke sider de viser af sig selv sammen med andre, og hvordan forskellige kulturer påvirker deres drømme.

Under forløbet vil eleverne stifte bekendtskab med en række unge mennesker, der alle deler deres erfaringer med at blive opfattet som flygtninge med en anden kulturel baggrund. Undervisningsmaterialet er blevet til i et samarbejde mellem DFUNK og Alinea, er udarbejdet til dansk i udskolingen, og så er det gratis.

Artiklen fortsætter under banneret

Find materialet: forstå.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
727 andre er allerede tilmeldt

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
930 andre er allerede tilmeldt