Skolelederforeningen
1   7

Fyn: Skole-mellemledere får deres eget netværk

De 60 pladser blev revet væk, da Skolelederforeningen opslog et nyt netværk for mellemlederlaget på folkeskolerne på Fyn.

A.P. Møller Fonden har støttet oprettelsen af de ti netværk for mellemledere i de fynske kommuner - bortset fra Odense, der tidligere har haft et lignende forløb. Netværket er ikke for skolernes øverste ledere, for Skolelederforeningen har erfaret, at særligt mellemlederne ofte sidder alene og savner et netværk.

"Det er en overvældende interesse, vi har oplevet for netværkene, og det viser, at vi har ramt et stort behov", fortæller initiativtager, næstformand i Skolelederforeningen, Dorte Andreas i en pressemeddelelse.

"Målet er at styrke den måde, vi laver folkeskole på ved at skabe videndeling på tværs af kommunegrænser. Der er så mange gode eksempler på de enkelte skoler, og det er dem, vi skal have til at sprede sig som ringe i vandet".

En af dem, der har nået at få en plads er afdelingsleder på Broskolen i Faaborg-Midtfyn Kommune Maria Mygind Holm:

Artiklen fortsætter under banneret

"Jeg synes, jeg trænger til lederudvikling, og jeg ser frem til at møde andre, som er i samme båd. Jeg oplever, at vi leder meget forskelligt på skolerne, og jeg er sikker på, at vi kan lære meget af hinanden".

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ