Blog
0   6

Udeskole som motivationsfaktor

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Læs denne spændende artikel om, hvorfor og hvordan udeskole kan være en motivationsfaktor i folkeskolens fag og emner.

Udeskole har måske været en nødvendig foranstaltning på din skole under Coronaen. I denne artikel handler det ikke om udeskole forstået som klasseundervisning, der bare flyttes ud under åben himmel. Det handler om at inddrage bevægelse, syn og sanser, oplevelser etc., som grundlag for motiveret læring under andre former end dem som klasselokalet rummer, fx den evige skærm:

videnskab.dk/kultur-samfund/folkeskoler-med-udeundervisning-har-mere-motiverede-elever?utm_campaign=Folkeskoler%20med%20udeundervisning%20har%20mere%20

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
997 andre er allerede tilmeldt