Blog
1   48

Snit en kanin, en elefant eller hvad I har lyst til at snitte?

Abonner på nyt om Fatihs H&D-videoer i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Lav din egne unikke figurer af træ.

Jeg har snittet fugle, mus, sværd, knive og mange andre ting med mine elever i mellemtrinet.

Aktiviteten er både lærerigt og afslappende. Det figur børnene snitter er unikt og produceret af dem selv. Det giver børnene stor selvfølelse og glade til at arbejde med det kreative.

Jeg har snittet en elefant og nogle kaniner og en hel masse andre ting som jeg har taget billeder og videoer undervejs. Her er der nogle billeder og videoer til inspirationen.

Lindetræ er nemt at skaffe i skovene i Danmark. Lindetræ er også meget nemt at snitte i, samtidig giver det god resultat og farver til sidst. Udover lindetræ, ahorn, birk, el, pil eller poppel er også gode til at snitte i. De kan også bruges. Det er vigtigt at træet er frisk, da det er blødt og let at snitte i.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg oliebehandler og maler de værker jeg er færdige med allersidst.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.271 andre er allerede tilmeldt