Uddannelsesvejledning
0   5

Ung til ung-vejledning om uddannelsesvalg

Skillsuniverset.dk er en ny videobaseret læringsplatform for 8.-10. klasses elever. Her kan de møde 36 rollemodeller, der fortæller om deres uddannelsesdrømme og måske blive klogere på, hvad forskellige fag og uddannelser kræver.

En kok fortæller om de fem grundsmage, der skal være med i et måltid, en ung pige er i gang med en filmassistentuddannelse og en udskolingselev fortæller, at han er blevet overrasket over, hvor meget samarbejde et job som programmør egentlig kræver.

Der er lærervejledning, øvelser og små spil. En lærer fortæller, at det måske er mindre sårbart for den enkelte, fordi man her via video hører forskellige rollemodeller fortælle om deres uddannelsesvalg og på den måde bliver klogere på, hvad de forskellige uddannelser indeholder.

Artiklen fortsætter under banneret

se mere på skillsuniverset.dk 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
485 andre er allerede tilmeldt