Billedkunst
0   7

Præmier til dine elevers portrætter

Frederiksborg Slot inviterer alle børn og unge i alderen 10-15 år til at deltage i en stor portrætkonkurrence. De bedste portrætter bliver udstillet på slottet.

For tredje gang arrangerer Nationalhistorisk Museum på Frederiksborg den landsdækkende portrætkonkurrence 'Portræt Nu! For børn'.

Målet med konkurrencen er at hjælpe skoler og billedkunstskoler med at sætte fokus på portrætgenren. Der er åbent for bidrag indtil 14. juni, og alle børn og unge mellem 10 og 15 år kan deltage.

Hvert barn må tilmeldes med ét portræt, som skal forestille en person, barnet har mødt i virkeligheden. Det kan derfor godt være et selvportræt.

Portrættet skal være blevet til i perioden 1. november 2020 - 14. juni 2021 og både maleri, tegning og foto kan vinde. Værket må ikke være større end 2,0 x 2,0 x 0,25 meter.

Artiklen fortsætter under banneret

De indsendte værker vil blive bedømt af en professionel jury, og der er blandt andet mulighed for at vinde malergrej og staffeli.

De bedste portrætter bliver samlet til en udstilling, der bliver vist på Frederiksborg til efteråret.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.674 andre er allerede tilmeldt