Blog
0   11

Stjernehimlen

Abonner på nyt om Fatihs H&D-videoer i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

6. G har genskabte Vincent Van Goghs kendte maleri "Stjernehimlen".

6. G har genskabte Vincent Van Goghs kendte maleri "Stjernehimlen". Vi har kopieret Vincent Van Goghs kendte maleri "Stjernehimlen" på et stykke A3 papir og delt papiret i 24 stykker, Hver elev fik et stykke af maleriet/papiret og et stykke krydsfiner (19x30). Eleverne har først tegnet deres stykke på et stykke A4 papir: Efter de fik godkendt deres tegning af os underviseren, gik de i gang med at tegne og male sin egne del af værket på krydsfineren og til sidst har de samlet alle de 24 krydsfiner sammen og I kan se resultatet i videoen.

Forløbet er tværfarlig med billedekunst. Vi har arbejdet med forløbet i forbindelse med et emne uge. Værket hænger i klasselokalet nu.

Forløbet er tiltænkt alle årgange, samt til valgfagsklasser, det vurderes til at man bruger 10.-12 lektioner. Forløbet er et fælles projekt. Eleverne komme til at tegne, male, slibe krydsfiner og samle et stykke værk sammen.

Materialer: Krydsfiner, maling, papir, blyant, pensler og toldmålighed.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.268 andre er allerede tilmeldt

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.674 andre er allerede tilmeldt