Mobning
0   13

Læsermøde: Stil spørgsmål om digital lærermobning

I morgen kl. 16 inviterer folkeskolen.dk til digitalt møde med lærer Sarah Lindemann Thøgersen, der blev mobbet i sin onlineundervisning, og mobbeforsker Eva Gemzøe Mikkelsen, som mener, at skoleledelser skal tage digital chikane alvorligt. Har du spørgsmål til emnet, så stil dem i kommentarfeltet

Lærer Sarah Lindemann Thøgersen har droppet idrætsøvelser på skærmen efter krænkende oplevelser med elever i det virtuelle rum. Digital chikane kan være nedbrydende for lærere og skal tages alvorligt, siger mobbeforsker Eva Gemzøe Mikkelsen. Det har du måske læst om i fagbladet Folkeskolen.

Selv om du ikke har mulighed for at deltage i det virtuelle læsermøde, så kan du stille spørgsmål i kommentarfeltet herunder, så vil spørgsmålene blive taget med til mødet, og du kan få lærerens og forskerens svar i en artikel efter mødet.

Artiklen fortsætter under banneret

Målet med mødet er, at vi sammen bliver klogere på, hvordan man kan undgå virtuel lærermobning, og hvad man skal gøre, når skaden er sket.

Vil du gerne deltage, kan du tilmelde dig det virtuelle læsermøde ved at klikke på linket under artiklen her. Vil du deltage i mødet i og deltage i en konkurrence om tre flasker vin, skal du sende en mail med din tilmelding til folkeskolen@folkeskolen.dk i dag.

Journalist Maria Becher Trier er vært ved det virtuelle læsermøde.

Læs artiklerne om digital chikane her: 

DLF: Slå hårdt ned på digital chikane 

Lærer ramt af elevers cyberbullying

Digital mobning: Onlineundervisningen gør lærerne sårbare

Lærer udsat for sjofelheder i det digitale klasserum


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ