Blog
0   12

Link til "Særligt for pensionister"

Abonner på nyt om Fraktion 4 - pensionisterne i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Nu bliver det let at finde medlemsfordelene

Mange har haft svært ved at finde ind til de sider, på Danmarks Lærerforenings hjemmeside, der henvender sig til pensionister. Det er nu blevet meget nemmere. Der er oprettet et link på forsiden. Se billedet herover.

Her kan du finde alle medlemsfordelene, og det er her, du kan finde oplysninger om seniorkurserne og her du tilmelder dig dem. Når de ellers bliver oprettet. Det gør de ikke i år, på grund af usikkerhed om COVID-19 situationen. Mon ikke verden ser helt anderledes, og bedre, ud til næste år?

Artiklen fortsætter under banneret

Men du kan se, om det er muligt at leje et af foreningens sommerhuse eller en af ferielejlighederne. Uden for skoleferierne er der pensionistrabat på ferieboligerne.

Og du kan læse om muligheden for 3% i rente på din lønkonto i Lån&Spar Bank og om muligheden for bonus, når du handler, hvis du melder dig ind i Forbrugsforeningen. Hvis du er medlem af DLF.

Og om lånemuligheder og meget mere ............

Prøv linket og kig dig omkring på siderne.

https://www.dlf.org/

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
768 andre er allerede tilmeldt