Autisme-spektret
0   0

Debatindlæg: PPR bør kunne igangsætte en pædagogisk indsats af egen drift

I stedet for at børn og unge med psykiske funktionsnedsættelser pr. automatik betragtes som ’udsatte’ med tidskrævende sagsbehandling i socialforvaltningen, bør PPR kunne igangsætte en pædagogisk indsats af egen drift, foreslår formand for ABA-foreningen, Tomas Bjørn Pedesen, i et indlæg i Jyllands-Posten. Han peger konkret på den intensive autismepædagogiske mellemform ABA (Anvendt Adfærdsanalyse), som Aarhus Kommune har succes med.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PPR-netværket er for ansatte og andre med interesse for Pædagogisk Psykologisk Rådgivningsområdet. I samarbejde med Samrådet af Specialpædagogiske Foreninger i DLF. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
620 andre er allerede tilmeldt

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.471 andre er allerede tilmeldt