Fagbladet Folkeskolen
0   10

Læsermøde: Bliver du mobbet af elever?

Tirsdag den 4. maj kl. 16 kan du møde lærer Sarah Lindemann Thøgersen, der blev mobbet i sin onlineundervisning, og mobbeforsker Eva Gemzøe Mikkelsen på Folkeskolens virtuelle læsermøde. Meld dig til på forhånd og deltag i konkurrencen om et par flasker god vin.

Lærer Sarah Lindemann Thøgersen har droppet idrætsøvelser på skærmen efter krænkende oplevelser med elever i det virtuelle rum. Digital chikane kan være nedbrydende for lærere og skal tages alvorligt, siger mobbeforsker Eva Gemzøe Mikkelsen. Det har du måske læst om i fagbladet Folkeskolen.

Nu får du mulighed for at stille spørgsmål til både læreren og forskeren på Folkeskolens virtuelle læsermøde den 4. maj klokken 16 til cirka 17.30 på Teams. Her vil vi sammen blive klogere på, hvordan man kan undgå virtuel lærermobning, og hvad man skal gøre, når skaden er sket. Du kan tilmelde dig det virtuelle læsermøde ved at sende en mail til folkeskolen@folkeskolen.dk senest den 3. maj.

Skriv læsermøde i emnefeltet, så vil vi sende dig et link til arrangementet. Samtidig deltager du også i konkurrencen om et par gode flasker vin.

Journalist Maria Becher Trier er vært ved det virtuelle læsermøde.

Artiklen fortsætter under banneret

Læs artiklerne om digital chikane her: 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.079 andre er allerede tilmeldt