Natur/teknologi
0   9

Syv-årig i Unge Forskere-finalen på søndag

William Hoffmann, der går i børnehaveklasse på Ådalskolen Bohr i Esbjerg, forsker i regnormenes liv og er den hidtil yngste deltager i finalen i konkurrencen Unge Forskere for skole- og ungdomsuddannelseselever. Hele tre yngre søstre til 2019-vinderen Emma Weiss Nielsen er også i finalen på søndag ligesom 11-årige Noah Bach Andersen fra Fredericia, der forsker i, om man kan udvinde kalk fra muslingeskaller. Idéen fik han, fordi han selv har haft leukæmi og skal spise et kalktilskud hver dag.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.604 andre er allerede tilmeldt

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
713 andre er allerede tilmeldt