Debat
0   16

Deltag i tracking-eksperiment: Hvordan læser du et naturfagligt temamagasin?

Specialestuderende i IT vil tracke naturfagslæreres læsning af inspirationsmateriale for at forstå, hvordan materialet kan forbedres. Du er inviteret!

Vi er to specialestuderende i digital design ved IT-Universitetet, som er i gang med at gennemføre et spændende eksperiment, hvor vi tracker en række naturfagslæreres læsning af inspirationsmateriale. Og du er inviteret!

Formålet med testen er at tracke din læsning af et naturfagligt magasin ved hjælp af et software, der er særligt udviklet til at tracke pdf-dokumenter. På den måde kan vi få vigtig viden om, hvad naturfagslærere interagerer mest med, hvordan indholdet kan forbedres, og hvordan det fremover bør prioriteres.

Du kan gennemføre testen, når det passer dig - men senest på torsdag den 22. april. Vi vurderer, at testen tager omkring 30-45 minutter at gennemføre. Det kan gøres på kortere eller længere tid afhængigt af, hvor dybt du har lyst til at læse.

Start brugertesten her: https://tinyurl.com/survey-om-morkt-stof

Artiklen fortsætter under banneret

Vi ser dine klik og tid på siden

Når du læser gennem det pdf-link, du finder i spørgeskemaet, kan vi se et visualiseret kort over, hvor du klikker, og hvor din mus primært bevæger sig. Vi kan også se, hvor lang tid du opholder dig på den enkelte side. Ved at tage testen hjælper du os med at forstå, hvordan naturfagslærere læser naturfagligt materiale.

I spørgeskemaet stiller vi primært spørgsmål ind til din læsning af temamagasinet, og hvor inspirerende du finder dets indhold.

Vi gør opmærksom på, at når du læser temamagasinet og besvarer spørgeskemaerne, giver du os dermed lov til at bruge dataene i vores speciale ved IT-Universitetet i København. Du giver os også lov til at dele dataene (dog i anonymiseret form) med konsulentvirksomheden Rambøll, som er ansvarlig for produktionen af temamagasinerne. Persondata som navn og kontaktoplysninger vil ikke blive delt og bliver slettet senest ved udgangen af oktober 2021.

Du er velkommen til at skrive eller ringe på nedenstående kontaktinformationer, hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål.

Vi har brug for så mange testdeltagere som muligt. Så vi håber, du vil være med!

 

Jacob Mølgaard & Asem Elghiouane

Specialestuderende, Digital Design og Interaktive Teknologier

IT-Universitetet i København

Tlf: +45 26 66 00 94

E-mail: aseg@itu.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.691 andre er allerede tilmeldt