Lærer til lærer
0   4

Engelsk grammatikundervisning - bachelorprojekt

Vil du hjælpe med at få dine elever til anonymt at besvare et spørgeskema på 5 minutter om grammatikundervisning i engelsk?

 

Kære fremtidige kollegaer

I var så behjælpelige med at besvare mit spørgeskema til mit engelsk bachelorprojekt vedrørende jeres grammatikundervisning i engelsk - tak!

Desværre har jeg fået 0 svar i forbindelse med mit spørgeskema til elever (6.-9.kl), som jeg havde sendt ud til nogle lærere privat for noget tid siden. Vil I hjælpe igen?

Artiklen fortsætter under banneret

Besvarelserne er selvfølgelig anonyme, og der er taget forbehold for Persondatalovgivningen, og der er derimod ikke spørgsmål om følsomme oplysninger. I sidste spørgsmål spørger jeg eleven om de kunne tænke sig at medvirke i et interview, hvilket selvfølgelig forudsætter samtykkeerklæring fra forældre i tilfældet af eleven gerne vil medvirke i et interview.

Jeg har udarbejdet skabelon til en tilsagnserklæring, som skal underskrives af forældre samt et informationsbrev til forældrene vedrørende min empiri-indsamling.

 

*OBS: Der er mulighed for oplæsning af spørgsmålene til de elever, der ønsker det.

 

https://forms.gle/WK4oAEsdZAHuQxYC6 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.757 andre er allerede tilmeldt