DLF
0   3

Bo Holmsgaard 60 år

Den 17. april fylder sekretariatschef i Danmarks Lærerforening Bo Holmsgaard 60 år. Han har varetaget jobbet som chef for Lærerforeningens ansatte på Vandkunsten i Københavns siden 2014, hvor han kom til fra en stilling som professionschef i BUPL.

Bo Holmsgaard er oprindelig læreruddannet fra Frederiksberg Seminarium og skiftede efter seks år lærergerningen ud med først et job som skoleleder, derefter skole- og kulturchef i Farum Kommune og senere udviklingschef i Københavns Kommunes børne- og ungdomsforvaltning. Han har siden taget uddannelser i pædagogisk psykologi ved DPU og Master og Public Governance ved CBS.

Artiklen fortsætter under banneret

Adspurgt af mediet Altinget, hvordan han vil opsummere sit arbejde, svarer sekretariatschefen: "Vi er et hold om opgaverne - min opgave er at bringe viden og faglighed frem og gøre brug af den".

Privat er Bo Holmsgaard gift, og parret har tilsammen fire børn. Fritiden går med blandt andet jazz og friluftsoplevelser.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ