OK21
0   12

Lærernes OK21-afstemning er i gang: 8 procent har stemt

Urafstemningen blandt lærerne om OK21 er nu sat i gang. Lidt over 4000 lærere eller 8 procent af de stemmeberettighede har allerede afgivet deres stemme.

Så er lærernes urafstemning om OK21 åben på dlf.org. Afstemningen begyndte i morges kl. 8, og i løbet af de fire en halv time har 4193 ud af de 51363 stemmeberettigede afgivet deres stemme.

Hovedstyrelsen anbefalede i starten af marts DLF-medlemmerne at stemme ja til aftalen. OK21 giver med en ramme på 5,29 procent over tre år en lille reallønsstigning til de kommunalt ansatte. Dertil kommer, at lærernes såkaldte frivtvalgstillæg på 0,83 procent, som man kan få som løn eller pensionsindbetaling, hæves til 1,38 procent, og der er lidt ekstra til enkelte grupper, bl.a. børnehaveklasselederne,  professionsbachelorer i ernæring og sundhed og UU-vejlederne.

Artiklen fortsætter under banneret

Et flertal af pædagogerne i forbundet BUPL har stemt ja til overenskomsten, mens medlemmerne af Dansk Sygeplejeråd til gengæld har forkastet deres overenskomstresultat. Her stemte 47,3 procent nej og 46,5 procent ja.

Lærernes afstemning lukker den 19. april kl. 9. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ