Blog
0   9

Fællesskabsfølelsen kan genskabes gennem deltagelse i Skole OL

Abonner på nyt om Folkeskolens idrætsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I år er det store Skole OL finalestævne virtuelt. Det ændrer dog ikke på, at jeg især i år mener, at mine elever i den grad har brug for den fællesskabsfølelse, som denne begivenhed blandt andet kan give.

Foto: Lars Møller/Skole OL

 

Ugen efter påskeferien skal jeg tilbage to fulde dage med min 6. klasse. Fokus her vil klart være rettet mod trivsel og knap så meget mod faglighed. I den forbindelse har jeg tilmeldt min klasse til Skole OL, som i år foregår virtuelt. De klassiske atletikdiscipliner er udskiftet med mere alternative konkurrencer så som ”Wall sit challenge”, ”Blindestafet med makker” og ballon- og sjippe challenge”. Som klasse kan vi vælge at deltage i alle ti konkurrencer eller blot sætte fokus på enkelte af dem.

 

Artiklen fortsætter under banneret

Klassen skal dyste sammen

Én af årsagerne til, at jeg har valgt at tilmelde min klasse, handler blandt andet om de forskellige begreber, der kommer i spil gennem de forskellige discipliner. På Skole OL’s hjemmeside bruger de blandt andet udtryk som samarbejde, kommunikation, timing, kreativitet, udholdenhed. Ord som for mig er yderst relevante at beskæftige sig med efter virtuel undervisning i over tre måneder.

Jeg ser frem til at genskabe det stærke og vigtige klassebånd, og dette får mulighed for at blomstre under Skole OL-perioden. Fokus er her på klassernes samlede indsats. Dermed bliver bidraget fra hver og en vigtigt, hvilket spiller fint ind i tanken om at stimulere klassefællesskabet på ny.

 

Her er link til at tilmelde sig det virtuelle Skole OL:

skoleol.dk/tilmeld-klasser/


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.153 andre er allerede tilmeldt