Blog
0   7

Gør dit CV stærkere med en gratis Microsoft certificering

Abonner på nyt om Microsoft Uddannelse i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

På Microsoft Learn finder du et univers af inspiration, hvor du gratis kan udvikle dine og dine elevers færdigheder inden for teknologi gennem online træning og tutorials

Hvad enten du er ansat i en it-afdeling på en skole/kommune eller om du er underviser med interesse for teknologi, så er der med sikkerhed et modul eller en læringssti for dig på Microsoft Learn - uanset om det er tilgængelighedsværktøjer, sikkerhed og compliance, brugerhåndtering eller app-udvikling der interesserer dig.

Du kan gå på opdagelse indenfor bestemte produkter som f.eks. Teams, Microsoft 365 eller Power Platformen eller mere rollespecifikke træninger.

Du kan bruge Microsoft Learn til enten at udvilke dine egne kompetencer eller hjælpe dine elever med at udvikle deres.

Får du blod på tanden og kunne du tænke dig at få på papir på din læring, kan du tage en certificeringseksamen. Resten af skoleåret 2020/21 og så længe lager haves, kan det danske Microsoft Education team tilbyde en kode til gratis at kunne tage enten en af Fundamentals certificeringerne (f.eks. Microsoft 365 (MS-900), Azure (AZ-900) eller Power Platform (PL-900)) eller Microsoft Office Specialist Fundamentals (MOS eksamen).

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil gøre brug af tilbuddet på uddannelse@microsoft.com


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.074 andre er allerede tilmeldt