Debat

Aula ... rolig - rolig nu

Venligst fokuser din information for at være relevant

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Aula! - rolig, rolig nu, jeg er kun én person, og der er jo grænser for, hvor meget jeg kan nå indenfor 24 timer.....

Beklager hvis jeg ikke rammer den rigtige målgruppe her, men Aula er IKKE årsagen, det må være input-giverne - dvs. 'systemet' repræsenteret ved alle dem, som giver input - formodentligt dig...?

Jeg er far og eneforsørger til fire børn, tre af dem under 18 år.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg oplever, at Aula sender minimum fire - ti beskeder om dagen uden at jeg ved, om den enkelte besked blot er til orientering eller noget, jeg som forældre skal forholde mig til.

Jeg skal derfor selv læse alle beskeder og opslag for at kategoriserer dem. Når jeg så har læst dem, kan jeg så konstatere at mange er nyhedsbreve eller opdateringer, som gælder alle i hele klassen eller på hele årgangen eller hele institutionen, oplysninger som er medtaget fordi man alligevel er i gang med at informere.

Som regel er der blot en enkelt linie eller to, som er relevant for mit barn, alt andet er ‘nice to know.’

Derfor, kære bidragsyder på Aula, idet jeg formoder, du har de bedste intentioner, så vil jeg gerne kræve af dig, at du tænker dig om en ekstra gang, inden du samler alle dine informationer i ét nyhedsbrev til alle; jeg beder dig om at være selektiv, inden du sender en samlet information ud til 'alle'- jeg kan bare ikke følge med som eneforsørger til fire børn.

Dine gode intentioner om højt informationsniveau når desværre ikke langt. Selvdisciplin og og kendskab til, hvem skal vide hvad, er grundlaget for en effektiv kommunikation, også på Aula.

Hvis ikke det sker, så ringer, mailer eller Aula’er jeg dig alligevel om informationer, du nok har allerede har skrevet, hvilket så ikke hjælper hverken dig eller mig.

Derfor, kære bidragsyder på Aula: Målret din information på Aula, så jeg ikke skal læse om fnat i indskolingen for at få information om mit barns overgang til de ældste i børnehaven - på forhånd tak!