Corona
0   5

Søde børn i 1. og 2. klasse har lånt kirke- og præstegård

Præsten Michael synes, det er hyggeligt, at børnene er i præstegårdens konfirmandstue, og at de ikke larmer, men bare er søde. "I må være her til det hele åbner igen", siger han i en pressemeddelelse fra 1. og 2. klasse på Egebjerg Skole i Odsherred.

Folkeskolen.dk har modtaget en pressemeddelelse fra 1. og 2. klasse fra Egebjerg Skole i Odsherred, som i denne tid går i skole i præstegården for at sikre coronamæssigt forsvarlig afstand.

"Jeg er misundelig", udtaler kirketjener Yvonne i pressemeddelelsen, da eleverne spørger, om det er hyggeligt at eleverne i denne tid bliver undervist i præstegården.

Artiklen fortsætter under banneret

"Her er det skønt at kunne arbejde i hold både ude og inde. Og når vi går turen frem og tilbage har vi nogle gode samtaler, synes jeg", siger lærer Camilla, og hendes kollega Jan forklarer, hvorfor undervisningen er flyttet: 

"Fordi på skolen må I ikke være sammen med de andre børn, og så skal vi sige nej til jer hele tiden".

Han lover også, at de lærer noget, selvom de ikke er på skolen - "vi laver det samme som på skolen, dansk, matematik og engelsk", og så håber han faktisk, at de to klasser kan få lov at blive i præstegården resten af skoleåret.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ