Formand for Ringsted-Sorø Lærerforening Lise Vadsager og skolechef i Ringsted Jesper Ulrich har begge skrevet under på den ny lokale arbejdstidsaftale for lærerne i Ringsted.

Ringsted har fusioneret lokal arbejdstidsaftale med A20

En god lokal arbejdstidsaftale er nu smeltet sammen med arbejdstidsaftale A20, skriver skoleforvaltningen i Ringsted og Ringsted-Sorø Lærerforening i en fælles pressemeddelelse.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Parterne er nået til et godt resultat med overgangen fra lokalaftalen til den nye centrale aftale. Begge parter synes, man har fået det bedste med fra begge aftaler".

Den nye lokalaftalen ligner den, Ringsted havde i forvejen. Der er var blandt andet et max. på det årlige undervisningstimetal på 780, fleksibel arbejdstid med 5 timer om ugen, som læreren kan udføre derhjemme og en aftale om  placering af arbejdstiden.

"Det er vi glade for at kunne beholde samtidig med tidsfastsættelse på for eksempel forberedelse", lyder det fra formand for lærerforeningen, Lise Vadsager.