Uskolet
0   11

Legendarisk cirkusartist om hybridundervisning: ”Jeg bøjer mig i støvet”

Den verdensberømte cirkusartist Charlie Bernado udtrykte tirsdag "dyb respekt" efter at have overværet sin datters lærer gennemføre den halsbrækkende disciplin: hybridundervisning.

"Jeg har ikke oplevet noget mere sindsoprivende og dristigt siden det legendariske nummer, hvor en frygtløs akrobat svævende i en trapez højt oppe under teltdugen, bundet på hænder og fødder, med bind for øjnene og til lyden af højspændt balkanmusik og under konstant beskydning fra en moustachebærende knivkaster skal kæmpe sig fri af en roterende gulddekoreret beholder, som gradvist fyldes med vand, mens han får en glubsk løve til at gå på line og samtidig jonglerer med seks ethjulede cykler. Med ild i. Det minder meget om det, jeg oplevede. Jeg bøjer mig i støvet for dem, der udfører hybridundervisning".

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ