Uskolet

Legendarisk cirkusartist om hybridundervisning: ”Jeg bøjer mig i støvet”

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den verdensberømte cirkusartist Charlie Bernado udtrykte tirsdag "dyb respekt" efter at have overværet sin datters lærer gennemføre den halsbrækkende disciplin: hybridundervisning.

"Jeg har ikke oplevet noget mere sindsoprivende og dristigt siden det legendariske nummer, hvor en frygtløs akrobat svævende i en trapez højt oppe under teltdugen, bundet på hænder og fødder, med bind for øjnene og til lyden af højspændt balkanmusik og under konstant beskydning fra en moustachebærende knivkaster skal kæmpe sig fri af en roterende gulddekoreret beholder, som gradvist fyldes med vand, mens han får en glubsk løve til at gå på line og samtidig jonglerer med seks ethjulede cykler. Med ild i. Det minder meget om det, jeg oplevede. Jeg bøjer mig i støvet for dem, der udfører hybridundervisning".

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.

Powered by Labrador CMS