Uskolet
0   8

Overstimuleret klassebamse godt tilfreds med lidt fred og ro

Den normalt ellers superforkælede, overstimulerede og hyperaktiverede klassebamse Ole Gunnar, som har fulgt nuværende 5.b siden børnehaveklassen, har tilbragt de seneste uger på en hylde ved siden af en Star Wars-figur hjemme hos Frida. Og det har faktisk passet det lille, lodne væsen ganske udmærket, viser det sig.

"Børnene er jo søde, og deres forældre har uden tvivl de bedste hensigter", forklarer den efterhånden temmelig slidte bjørn.

Artiklen fortsætter under banneret

"Men de er godt nok også meget opsatte på at overgå hinanden i aktiviteter, som jeg skal udsættes for".

Derfor gruer Ole Gunnar også for den kommende tids genåbning. "Jeg bliver helt træt ved tanken om alle de teltture, parkourbaner, sommerhuse, zoologiske haver, svømmehaller, legepladser, fisketure, Berlin-weekender og hoppeborge, jeg skal trækkes med til, så familierne kan vise hinanden, hvor spændende liv de lever".

Bamsen håber at få en nogenlunde fredelig påske, inden det for alvor går løs igen.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ