Uskolet

Overstimuleret klassebamse godt tilfreds med lidt fred og ro

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den normalt ellers superforkælede, overstimulerede og hyperaktiverede klassebamse Ole Gunnar, som har fulgt nuværende 5.b siden børnehaveklassen, har tilbragt de seneste uger på en hylde ved siden af en Star Wars-figur hjemme hos Frida. Og det har faktisk passet det lille, lodne væsen ganske udmærket, viser det sig.

"Børnene er jo søde, og deres forældre har uden tvivl de bedste hensigter", forklarer den efterhånden temmelig slidte bjørn.

"Men de er godt nok også meget opsatte på at overgå hinanden i aktiviteter, som jeg skal udsættes for".

Derfor gruer Ole Gunnar også for den kommende tids genåbning. "Jeg bliver helt træt ved tanken om alle de teltture, parkourbaner, sommerhuse, zoologiske haver, svømmehaller, legepladser, fisketure, Berlin-weekender og hoppeborge, jeg skal trækkes med til, så familierne kan vise hinanden, hvor spændende liv de lever".

Bamsen håber at få en nogenlunde fredelig påske, inden det for alvor går løs igen.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.