Billedkunst
0   3

Fang byen med dine elever

Vil du have din klasse med rundt i jeres by, samtidig med at de arbejder med fotografi og billeder? Så deltag i dette års "Fang din by". Dansk Arkitektur Center udskriver i 2021 for sjette år i træk den landsdækkende fotokonkurrence "Fang din by". Tilmelder du dig skolekonkurrencen, får du tilsendt et miniforløb om arkitektur og fotografi. Forløbet henvender sig til mellemtrin og udskoling og egner sig til dansk- og billedkunstundervisningen. Den efterfølgende udstilling kan opleves til sommer på Bryghuspladsen foran Dansk Arkitektur Center, på DOKK1 i Aarhus, Aalborg Bibliotek, Sønderborg Bibliotek, Faaborg Bibliotek og Ringsted Bibliotek.

Læs mere: dac.dk/fang-din-by-skolekonkurrence/

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.666 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.498 andre er allerede tilmeldt