Havet i Skolen åbner som digital platform onsdag

På Big Bang konferencen i morgen onsdag åbner en ny digital undervisningsplatform med materiale om havet. Her kan lærere og elever finde materialer fra akvarier, museer og projekter – alt godt fra havet.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Meget viden om havet ligger spredt på en række forskellige hjemmesider, men på den nye platform bliver der lettere adgang til materialet, fortæller de på Aarhus Universitet, der er tovholder på oprettelsen af platformen.

"Med platformen 'Havet i Skolen' ønsker vi netop at give lærer og elever en nem og direkte indgang til alt det gode materiale, der ligger rundt omkring hos de mange forskellige aktører", siger marinbiolog Mads Bendixen fra projekt Hovedet i Havet, Aarhus Universitet.

Havet i Skolen åbner klokken 11 på Big Bang-konferencen. Det er Det Marine Netværk, der står bag udviklingen. Netværket omfatter mange institutioner, der arbejder med formidling om havet rundt om Danmark. Nordeafonden støtter platformen.

Materialet kan både bruge til undervisning i klassen og som forberedelse til ekskursioner.

Platformen kan findes her: Havetiskolen.dk