Natur/teknologi
0   8

Havet i Skolen åbner som digital platform onsdag

På Big Bang konferencen i morgen onsdag åbner en ny digital undervisningsplatform med materiale om havet. Her kan lærere og elever finde materialer fra akvarier, museer og projekter – alt godt fra havet.

Meget viden om havet ligger spredt på en række forskellige hjemmesider, men på den nye platform bliver der lettere adgang til materialet, fortæller de på Aarhus Universitet, der er tovholder på oprettelsen af platformen.

"Med platformen 'Havet i Skolen' ønsker vi netop at give lærer og elever en nem og direkte indgang til alt det gode materiale, der ligger rundt omkring hos de mange forskellige aktører", siger marinbiolog Mads Bendixen fra projekt Hovedet i Havet, Aarhus Universitet.

Havet i Skolen åbner klokken 11 på Big Bang-konferencen. Det er Det Marine Netværk, der står bag udviklingen. Netværket omfatter mange institutioner, der arbejder med formidling om havet rundt om Danmark. Nordeafonden støtter platformen.

Materialet kan både bruge til undervisning i klassen og som forberedelse til ekskursioner.

Artiklen fortsætter under banneret

Platformen kan findes her: Havetiskolen.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.585 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
698 andre er allerede tilmeldt