Blog
0   14

Byg et kendt bygningsværk

Abonner på nyt om Håndværk og design - fra værkstedet i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Håndværk & Design Online - 8. årgang

 

Håndværk & Design er helt sikkert ikke det mest oplagte fag til online undervisning. Det var vi vist alle ret enige om, da online-undervisningen begyndte. Der er meget stor forskel på, hvilke muligheder og materialer den enkelte elev har adgang til i hjemmet, hvilket selvsagt sætter nogle begrænsninger ift. hvad vi normalt beskæftiger os med i dette fag. Men siden støvet fra den indledende desperation havde lagt sig, begyndte det at strømme ind med kreative ideer fra forskellige sider.

Ideen til dette projekt udsprang af en youtube-video, som nogen så venligt havde lagt på Håndværk og Design facebook-gruppen. Videoen viser en kunsthåndværker, som bygger et hus ud af papir rullet til ‘rør’.

 

Artiklen fortsætter under banneret

 

Eleverne har haft mulighed for at hente genbrugspapir og lim (indkøbt til formålet) på skolens kontor, hvis de ikke havde hjemme.

 

 

 

Model af selvvalgt hus - opgaveformulering

Du skal præsentere for os og holdet i google slides eller et lignende præsentationsprogram.

Billeder af det hus, du har valgt at bygge, fra forskellige vinkler.

Billeder af den model, du har bygget, fra forskellige vinkler.

Billeder af arbejdsprocessen.

Skriv/fortæl hvorfor du har valgt dette hus.

Skriv information om det valgte hus: hvornår er det bygget, hvem har bygget/tegnet det, hvilke materialer er det bygget af, hvad er historien bag huset.

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.333 andre er allerede tilmeldt