Debat

Skolelederforeningen har taget over for DLF

Jeg har netop set TV Avisen på dagen, hvor de store elever vendte tilbage til skolen én dag om ugen. Igen var det Claus Hjortdal fra skolelederforeningen, som blev interviewet, og denne gang blev bedt om at kommentere på genåbningen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

.... og det er desværre en tydelig tendens. Det er ikke længere DLF, som journalisterne ringer til. Det er skolelederforeningen. Og det er simpelthen ikke godt nok. Ja, vi har fået ny formand, men hvedebrødsdagene er forbi, og nu må DLF markere sig. Pressen er ligeglade med om det er skolelederforeningen eller DLF, der udtaler sig i de fleste skolerelaterede historier, men hvis pressen oplever, at Claus Hjortdal er mere tilgængelig end Gordon Ørnskov, så er det Claus Hjortdal, som de ringer til. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget