Blog
0   4

Jeg glæder mig til at få eleverne tilbage IRL …

Abonner på nyt om Mortens mening i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

… også selvom det kun er en dag om ugen. Fordi jeg har savnet dem og jeg ved de har savnet hinanden (og måske også os lærere).

"Der er så stille og helt tomt for mennesker i dag, men på tirsdag bliver der fyldt med liv."

På tirsdag, altså lige om nogle få dage, træder mine elever ind på skolen igen  i skoven, hele min 8. klassen sammen. Og jeg forventer at det bliver fantastisk, uagtet om vejrguderne er med os eller ej.

 

Det er ca. 3 måneder siden vi sidst har været samlet - dengang var det med julepynt og nisseleg, nu kommer den til at stå på projekter i skoven. Jeg forventer ikke at eleverne skal være mega faglige, for mit bedste bud er at de kommer til at være lige så overstadige, når de ser hinanden, som øko-køerne er, når de lukkes på græs. 

Artiklen fortsætter under banneret

 

Min medklasselærer og jeg satser hele butikken på teambuilding aktiviteter som: byg en bænk at sidde på, lav et læ og måske skriv et natureventyr. Så sørger vi for at der bliver kogt en gang suppe over bål, lavet lidt brød og måske har vi også en pose marshmallows med, som de selv kan ristet over gløderne. Det vigtigste bliver nu ikke aktiviteterne, men det at de kan arbejde sammen, imens de snakker, hygger og forhåbentligt griner, så højt at alle vi lærere får kuldegysninger ned af ryggen.

 

Jeg ved godt at det bliver besværligt med en dag i skole, fire hjemme og en hel masse koordinering af lærere, udeområder, lån af feltspader og det ovenikøbet kan blive vådt og koldt - men det er alt sammen en lille pris at betale, for at børnene kan ses og måske trives bedre. 

 

Lad os vise børnene at vi stadigt er her, at vi vil dem, at selvom deres verden væltes, så har de stadigt os at støtte sig til - og som vil glæde sig til, at være sammen med dem. Livet handler trods alt ikke kun om at overleve uvejret, men ligeså meget om at lære, at danse i regnen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.591 andre er allerede tilmeldt

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.182 andre er allerede tilmeldt