Debat

Symbolpolitik?

Er det politiske kompromiser, der sender os på byvandring iført håndsprit og tørkloset?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu lysner det....... eller gør det? 

Jeg savner mine elever, og jeg savner mine kolleger. Jeg er sågar begyndt at savne kaffen på lærerværelset. Alligevel er jeg stærk utilfreds med at skulle se mine elever på mandag. Det er jeg fordi den plan, der er lagt for at mødes, er forhastet. Den er uigennemtænkt og den vil ikke bidrage, hverken til elevernes trivsel eller faglige og sociale udvikling.

Vi har været væk fra hinanden siden medio december. Vi kan nok godt tåle at trække den to uger ekstra, det ville give os påskeferiens gratis point med i bagagen inden vi ses igen. Så er der måske mulighed for at vi kunne møde ind til noget der i højere grad minder om "rigtig" skole.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Tænk om vi kunne bruge vores mulighed, for fysisk at møde eleverne allerede nu, til at kæres om de der virkelig har behov. Det ville give bedre udbytte og mindre smitterisiko.