Debat
3   3

En femtedel

Der har lige været et ekstraordinært valg til hovedstyrelsen. Lars Holmboe blev valgt ind og bliver glimrende. Jeg har i øvrigt selv stemt på den gæve jyde. Stemmeprocenten derimod...

Under en femtedel af landets lærere har valgt, at stemme på en kandidat til den ledige plads i hovedstyrelsen. Det er sgu da pinligt. Der er mulige årsager til den lave stemmeprocent. 

Enten er de fleste ligeglade eller har ingen ide om, hvad de egentlig laver i hovedstyrelsen eller også glemte de det bare og følger ikke med nogle steder.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvis det er første årsag, så har hovedstyrelsen lidt af en opgave. Vi har brug for, at alle gør deres stemme gældende og vi har brug for, at alle medlemmer føler, at hovedstyrelsen er relevant. Det må og skal ikke bare være Tordenskolds soldater, som følger med. 

Derfor har jeg en bøn til hovedstyrelsen. Få udbredt kendskabet til jeres arbejde ude på lærerværelserne og kæmp for, at alle medlemmer har lysten til, som minimum at stemme til et valg. 

God arbejdslyst til hovedstyrelsen.

 

Med venlig hilsen 

Søren Madsen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ