Bæredygtighed
0   2

Rene danske strande på skoleskemaet

Nu skal danske skoleelever ikke længere blot undervises i miljøproblemerne ved alt det plastik og andet affald, der ligger og flyder på vores strande. De skal også lære at samle det op. Sådan lyder det i Søværnets Havmiljøvogterkampagne, der har udviklet et handlingsorienteret inspirationsmateriale til alle skoleklasser. Materialet er målrettet 4.-6. klasse i folkeskolen og indeholder praktiske værktøjer, der skal bidrage til elevernes forståelse for menneskets samspil med naturen. Og så sigter det gratis inspirationsmateriale både mod undervisning i klasselokalet og en aktiv indsats på stranden, hvor eleverne skal finde, indsamle og analysere det forurenende plastik og affald.

Find kampagnen: havmiljøvogter.dk/skolematerialer

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.605 andre er allerede tilmeldt