Forskning
0   5

Bestil en forsker til din klasse

Kunne du tænke dig at arrangere et foredrag for eleverne på din skole om nanoteknologi? Eller måske om dyr og deres adfærd, grænser i Europa, eller hvordan zoologisk have kan optrævle en sortbørs for truede dyr? Lige nu kan du bestille et digitalt foredrag fra mere end 200 forskellige forskere. Det kan du gøre med Bestil en Forsker, der gør det muligt for blandt andre skoleelever at møde en forsker under videnskabsfestivalen Forskningens Døgn, der løber af stablen fra 23. til 29. april 2021.

Tilbuddet er ganske gratis, og fristen for at bestille en forsker er den 31. marts. Desuden tilbydes også et nyt skoleprogram om klima for 6.-7.-klasser.

Artiklen fortsætter under banneret

Læs mere og bestil: forsk.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.605 andre er allerede tilmeldt